این روزها فعالیت ها و مسئولیت های زیادی داریم که برای زمان و توجه ما رقابت می کند. در خارج از مدرسه ، کودکان مشغول همه چیز هستند از ورزش گرفته تا بازی. بزرگسالان علاوه بر کار ، غالباً مراقب فرزندان ، نوه ها یا بستگان سالخورده خود هستند. به نظر می رسد همه ما مشغول کار هستیم و تحت فشار بیشتری نسبت به همیشه قرار داریم. محققان دانشگاه کلمبیا به ما می گویند 80٪ از بیماری های ما مربوط به استرس در زندگی ما است.

آیا می دانید که عمل ساده گوش دادن به موسیقی که عاشق آن هستیم می تواند به ما در آرامش و کاهش اضطراب کمک کند؟ بیشتر ما این تجربه را داشتیم که موسیقی را وقتی آبی می کنیم ، روح خود را بالا ببریم یا یک رویداد خاص یا خاطره مرتبط با آهنگ را به ما یادآوری کنیم.

ما اغلب نمی دانیم که چه مقدار موسیقی در اطراف ما استفاده می شود تا روحیه ایجاد شود. برای کاهش اضطراب موسیقی آرامش بخش در آسانسور و مطب پزشک پخش می شود. موسیقی سرحال با ضرب و شتم قوی در سالن بدنسازی پخش می شود تا ما را ترغیب کند تا سطح فعالیت خود را افزایش دهیم. اما خیلی بیشتر وجود دارد که موسیقی می تواند برای ما انجام دهد!

پسوند دانشگاه ایالتی میشیگان اهمیت موسیقی را در رفع استرس و اضطراب تشخیص می دهد: "تحقیقات نشان می دهد که موسیقی تولید اندورفین مغز ، هورمون های" احساس خوب "در بدن ما را تحریک می کند. این تحریک می تواند منجر به بهبود جریان خون و فشار خون شود. مطالعات بیشتر حتی اگر از آن به عنوان محصول نهایی ، بلکه به عنوان ابزاری برای سلامتی و رفاه استفاده شود ، حتی از مزایای موسیقی درمانی حتی بیشتر نیز می توان استفاده کرد. "

موسیقی می تواند به ما در مدیریت درد کمک کند ، تا حدودی با جلب توجه ما از درد. علاوه بر این ، هنگامی که به موسیقی گوش می دهیم از مغز لذت می بریم ، این هورمون های خوب را ایجاد می کنند. احساسات دلپذیری که همراه با حواس پرتی حاصل می شود ، می تواند باعث کاهش درد بدون دارو شود. بسیاری از تجهیزات پزشکی از موسیقی برای کمک به بالا بردن روحیه بیماران ، احساس آرامش اضطراب یا اضطراب ، و پیشبرد حرکت در طی فیزیوتراپی استفاده می کنند.

ما می توانیم نسبت به استفاده از موسیقی برای تقویت زندگی خود مراقب باشیم و به ما در هنگام گوش دادن به آهنگ های مورد علاقه خود کمک کنیم احساس بهتری داشته باشیم. تحقیقات بیشتر نشان می دهد وقتی موسیقی را خودمان می سازیم ، مزایا بسیار افزایش می یابد.

مطالعات نشان داده است که بازی کردن یک ساز باعث افزایش ظرفیت حافظه ، مهارت های شناختی و هماهنگی دست و چشم می شود و تمرکز و تمرکز را افزایش می دهد. مطالعات دانشگاهی که در جورجیا و تگزاس انجام شده است ، بین سالهای آموزش موسیقی ساز و پیشرفت دانشجویی در رشته های ریاضی ، علوم و زبان ارتباط معنی داری داشته است. دانش آموزان موسیقی به ویژه در ریاضی از نمرات بالاتری برخوردار بودند (درک بهتر کسری قابل توجه بود) و درک مطلب.

البته مزایای آموزشی ساخت موسیقی منجر به بهبود نمرات آزمون از جمله در SAT ها می شود. اما کمک به کودکان برای شروع قدرتمند موسیقی و تشویق آنها به کنار آمدن با سرگرمی جدیدشان ، هدیه ای است که می توانند در تمام زندگی خود استفاده کنند. با موسیقی ، آنها می توانند از مزایای بسیار دور آینده استفاده کنند.
بسیاری از بزرگسالان در سالهای پیشرفته خود از ساخت موسیقی لذت می برند. براساس بنیاد تحقیقات دمانیا آایمر استرالیا ، "تحقیقات جدید منتشر شده در ژورنال بین المللی بیماری آایمر نشان می دهد که نوازندگی یک ساز موسیقی در دوران بزرگسالی به طور قابل توجهی با کاهش خطر نقص شناختی و زوال عقل همراه است."

بزرگسالان غالباً معتقدند که اگر آنها به عنوان کودک یاد نگرفتند ، یادگیری نواختن ساز خیلی دیر است اما یادگیری ساخت موسیقی خیلی دیر نیست. زیبایی موسیقی این است که فقط به موسیقی مربوط نمی شود. این در مورد به دست آوردن مزایای غیب است - چه کسی از کودکی شروع شود و چه در بزرگسالی.

دانش آموزان بزرگسال در کلاس صفحه کلید Goofin در موسیقی Garten این دست اول را تجربه کرده اند. Millie Tallman برای مقابله با مرگ همسرش ، اندام بازی کرد. وی گفت: "بعد از صرف عصرانه ، من می نشینم و بازی می کنم." "من نمی دانم بدون آن چه کار می کنم. این یک خدادادی است به تنهایی کمک می کند. داشتن چنین چیزی بسیار شگفت انگیز است. "

جویس O'Dell همچنین از سرگرمی خود قدردانی می کند ، به خصوص که مشکلات بینایی از جمله دژنراسیون ماکولا دارد. وی گفت: "این کار برای من بسیار دشوار است که به دلیل دید من انجام شود." "وقتی عصبی می شوم یا حوصله می خورم یا فقط به نوعی سرپا می شوم ، می روم و می نشینم و شروع به بازی می کنم. بعضی اوقات به شوهرم ، جیم می گویم ، "حالا من فقط می خواهم 30 دقیقه بازی کنم ،" و وقتی من نگاه می کنم یا او به من چیزی می گوید ، دو یا سه ساعت است. "

وقتی بیل هال از نیروی هوایی بازنشسته شد ، وی موسیقی را به عنوان سرگرمی خود انتخاب کرد و در کلاس کیبورد در گارتن ثبت نام کرد. او گفت: "فکر می کنم من به دنبال این کار بودم." و فکر می کنم مدت طولانی در جستجوی آن بودم. و در حالی که من بازی می کنم ، من سرگرم کننده هستم. " "وقتی دارم روی یک آهنگ کار می کنم ، خودم را به چالش می کشم. من مشغول ماندن هستم. "

صرف نظر از سن و تخصص ما می توانیم از موسیقی برای بهبود زندگی استفاده کنیم.

سیندی هیوستون صاحب نسل دوم موسیقی گارتن است و در تجارت موسیقی بزرگ شد. مدارک تحصیلی وی شامل شش سال سابقه کار در امور بانکی و مالی و سی سال در تجارت موسیقی است. او بیست سال تجربه تدریس در بزرگسالان دارد

دانشمندان اسرار موسیقی پاپ را در ایجاد احساس خوب شما کشف می کنند

چرا گوش دادن به موسیقی باعث می شود احساس خوبی داشته باشید

در اینجا چرا گوش دادن به موسیقی غم انگیز بهتر می شود

چرا موسیقی غم انگیز ما را خوب می کند

چرا گوش دادن به موسیقی غم انگیز بهتر می شود

موسیقی و شما | چرا موسیقی غم انگیز ما را خوشحال می کند

موسیقی شما را بهتر می کند!

، ,موسیقی ,کنم ,استفاده ,کند ,کار ,می کنم ,می شود ,به ما ,می دهد ,می کند
مشخصات
آخرین جستجو ها