من به عنوان یک جوان ، از گوش دادن به یک سری از برنامه های آموزشی فرانسه لذت می بردم. من یک کلمه را نفهمیدم ، اما با این وجود شیفته آن شدم. آیا به این دلیل است که صداهای گفتار انسان هیجان انگیز است؟ نه واقعا. الهام بخش نیستند گفتار به تنهایی ، از معنی آنها محروم می شوند. ما از ساعتهای زنگ دار که سخنان آلمانی را خفه می کنند بیدار نمی شویم. ما قصد نداریم که به گوش دادن به اسکیموها صحبت شده بومی کار کنیم ، و سپس در حین تبلیغات ، آن را به ایستگاه Bushmen Click تبدیل کنیم. صداهای گفتار به ما لرز نمی دهند ، و باعث نمی شوند ما گریه کنیم - حتی فرانسوی.

اما موسیقی صبح از ساعتهای زنگ دار ما بیرون می آید و ماشینهای ما را پر می کند و به ما لرز می دهد و ما را گریه می کند. براساس مقاله اخیر ندیه لوگسواران و جوییدپ باتچاریا از دانشگاه لندن ، موسیقی حتی بر نحوه دیدن تصاویر بصری تأثیر می گذارد. در این آزمایش ، 30 موضوع با یک سری از گزیده های موسیقی شاد یا غم انگیز ارائه شدند. پس از گوش دادن به قطعه قطعه ، به افراد سوژه عکسی از صورت نشان داده شد. برخی از افراد چهره شاد نشان می دادند - فرد لبخند می زد - در حالی که برخی دیگر در معرض صورت غم انگیز یا خنثی صورت قرار گرفتند. سپس از شرکت کنندگان خواسته شد تا محتوای عاطفی چهره را در یک مقیاس 7 نقطه ای ارزیابی کنند ، جایی که 1 میانگین آن بسیار غمناک و 7 بسیار خوشحال است.

محققان دریافتند که موسیقی به شدت بر رتبه های عاطفی چهره تأثیر می گذارد. موسیقی شاد باعث شده چهره های شاد حتی شادتر به نظر بیایند در حالی که موسیقی غم انگیز غم و اندوه غم و اندوه را غافلگیر می کند. اثر مشابهی نیز با چهره های خنثی مشاهده شد. اخلاقی ساده این است که احساسات موسیقی "متقابل" است ، و به راحتی می تواند از سیستم حسی به دیگری سرایت کند. حالا من هرگز بدون اینکه در راهپیمایی شادی سوسا قرار بگیرم ، به وعده های همسرم نمی نشینم.

تبلیغات
اگرچه به نظر می رسد آشکار است که موسیقی می تواند احساسات را برانگیزد ، اما تا به امروز روشن نیست که چرا. چرا موسیقی احساس نمی کند که به صداهای گفتاری ، تماس های حیوانات یا زباله ها گوش می دهید؟ چرا موسیقی گوش دادن خوب است؟ چرا موسیقی از یک صنعت چند میلیارد دلاری برکت می گیرد ، در حالی که هیچ بازاری برای صداهای گفتار <<آسان گوش دادن>> وجود ندارد؟

در تلاش برای پاسخ دادن ، ابتدا باید بپرسیم که چرا من در وهله اول به برنامه های آموزش فرانسه گوش می کردم. حقیقت این است که ، من فقط گوش نمی کردم. من آنها را در تلویزیون های عمومی تماشا می کردم. آنچه توجه من را به خود جلب می کرد صداهای گفتار بی معنی به من نبود (من یادگیرنده آهسته ای بودم) بلکه بازیگر جوان فرانسوی بود. موهای او ، لبخند او ، رفتارهایش ، ریخت و پاش . من می پرم. تماشای این نمایش به دلیل انسان هایی که نشان می داد ، به خصوص نمایش رفتارها و رفتارهای نمایش داده شده لذت بخش بود.

سهم شیر از محرکهای احساسی برانگیزنده در زندگی اجداد ما از چهره و بدن افراد دیگر بوده است و اگر کسی مصنوعات انسانی را پیدا کند که بسیار برانگیخته است ، شکار خوبی است که به نوعی انسان به نظر می رسد یا به نظر می رسد. .
به عنوان شواهدی مبنی بر اینکه انسان منبع اصلی احساسات در آثار باستانی انسان است ، علائم بصری انسان را در نظر بگیرید. من استدلال كرده ام كه ​​علائم بصری از نظر فرهنگی تکامل یافته اند تا مانند اشیاء طبیعی به نظر برسند و انواع ترکیب های کانتور موجود در دنیای سه بعدی اشیاء مات را پیدا کنند. دنیای سه بعدی اشیاء مات؟ هیچ چیز به خصوص در مورد آن انسان وجود ندارد ، به همین دلیل بیشتر علائم زبانی - مانند حروف و کلمات موجود در این صفحه - از نظر عاطفی تحریک پذیر نیستند.

اما نشانه های بصری گاهی اوقات ارتباط عاطفی دارند. به عنوان مثال ، رنگها به طرز چشمگیری از نظر عاطفی برانگیخته می شوند ، و استدلال هایی درباره اینکه چه چیزی باید رنگ شود باید منبع نگران کننده ای از استدلال های شویی باشد. و محرکهای "V" ، مانند آن علامت عملکرد در خیابان ، مدتهاست که (در ادبیات فاکتورهای انسانی) تحقق یافته اند تا به عنوان جذاب ترین شکل هندسی برای نمادهای هشدار دهنده خدمت کنند. اما توجه داشته باشید که محرک های رنگی و "V" به احتمال زیاد درمورد بیان انسان هستند. به ویژه ، اخیراً گفته می شود که رنگ "در مورد" پوست انسان و احساسات به نمایش گذاشته شده است - به همین دلیل قرمز توجه ما را جلب می کند ، زیرا با سرخ شدن و خون همراه است - و محرک های "V" گفته می شود که "در مورد" عصبانی هستند. صورت (یعنی ابروهای عصبانی)
که ما را به موسیقی و مقاله Logeswaran باز می گرداند. موسیقی کاملاً هیجان انگیز است ، به همین دلیل لمس موسیقی شاد باعث می شود حتی تصاویر نامربوط دلپذیر به نظر برسند. با توجه به موارد فوق ، بنابراین به این نتیجه می رسیم که مصنوع موسیقی باید دارای عناصر کاملاً مشخص انسانی باشد.
البته سوال اینجاست که این عناصر چیست. یکی از کاندیداها گفتار بیانگر ماست - شاید موسیقی فقط یک شکل انتزاعی زبان باشد. با این حال ، بیشتر احساسات زبان به معنای آن است ، به همین دلیل زبانهای خارجی که درک نمی کنیم به ندرت باعث می شوند که با لذت لذت ببریم یا عصبانی شویم. به همین دلیل است که گفتار عاطفی از یک زبان ناآشنا در رادیو نمایش داده نمی شود!

اما یک رفتار ابراز شنیداری دوم که انسانها انجام می دهند وجود دارد - خود جنبشهای بدن ما. جنبش بشر به زیربنایی حدس زده شده است

دانشمندان اسرار موسیقی پاپ را در ایجاد احساس خوب شما کشف می کنند

چرا گوش دادن به موسیقی باعث می شود احساس خوبی داشته باشید

در اینجا چرا گوش دادن به موسیقی غم انگیز بهتر می شود

چرا موسیقی غم انگیز ما را خوب می کند

چرا گوش دادن به موسیقی غم انگیز بهتر می شود

موسیقی و شما | چرا موسیقی غم انگیز ما را خوشحال می کند

موسیقی شما را بهتر می کند!

، ,موسیقی ,های ,انسان ,یک ,نمی ,به نظر ,، به ,است که ,همین دلیل ,است ،
مشخصات
آخرین جستجو ها